Abercrombiefitch-Langer-Bruin-Blijven

Zo blijf je langer bruin na de zomer!

Je bent net op vakantie geweest en bent trots op je bruine kleurtje. Maar dan kom je weer in Nederland waar geen straaltje zon te bekennen is… Je mooie kleur gaat hierdoor natuurlijk binnen no-time weer weg. Dat is ook niet zo gek aangezien je vaak al mega snel weer vervelt. Met deze tips zorg je ervoor dat je minder snel vervelt waardoor je langer van je bruine kleur kunt genieten! Iedereen moet natuurlijk wel kunnen zien dat jij lekker op vakantie bent geweest.

Gebruik veel lotion

Zorg ervoor dat je huid niet uitdroogt en daardoor gaat vervellen. Blijf je huid daarom continu hydrateren. Na het douchen, voor het slapen, in de ochtend, na het zonnen. Blijven smeren! Gebruik hierbij een vette crème die goed intrekt zodat je het optimale resultaat behoudt. Ook in je gezicht gaat de kleur er vaak snel af, dus smeer ook elke dag goed je gezicht in met een lekker gezichtscrème. 

Douche met koud water

Heet water zorgt ervoor dat je huid uitdroogt, waardoor je veel sneller gaat vervellen. Je glowy bruine kleur gaat er dan helemaal af, en dat moeten we natuurlijk voorkomen. Douche daarom met zo koud mogelijk water en gebruik een vettige olie op je lichaam na het douchen. Koud water is bovendien ook nog eens heel goed voor je haar. Say no more!

Blijf je huid peelen

Je zou denken dat je door te scrubben en te boenen je bruine laagje van je huid af haalt, maar niets is minder waar. Je moet jezelf de juiste verzorging blijven geven waardoor je huid gezond blijft en niet te snel alle dode huidcellen verliest, alleen dan wat minder snel. Gebruik bijvoorbeeld geen harde scrub, maar ga alleen met een washandje over je lichaam heen.

Ga naar de zonnebank

Het is misschien niet de beste manier voor je gezondheid, maar zeker effectief! Je kunt het beste je bruine kleur behouden door in de zon te liggen, maar zoals we allemaal weten is dit ons niet altijd gegund in ons kikkerlandje. Je kunt er daarom wel voor kiezen eens een bezoekje te brengen aan de zonnebank. Ga de periode na je vakantie een keer per week om het beste resultaat te krijgen. Zo heb je zelfs in de winter nog een mooi kleurtje. 

Fake it till you make it

In Nederland lijkt je bruine kleurtje altijd net iets minder dan je op vakantie dacht. Maar dit hoeven andere mensen om je heen natuurlijk niet te merken. Met een beetje meer bronzer op je gezicht en een wit t shirt kun je de bruine kleur faken. Het helpt je natuurlijk niet langer de kleur te behouden, maar voor je gevoel heb je dan toch een lekker kleurtje.

Berichten gemaakt 45

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven