abercombiefitch dik haar krijgen

Dikker haar krijgen? Volg deze tips

Kijk, je kunt natuurlijk blijven klagen over dun haar, maar je kunt deze futloze coupe ook omtoveren tot een kapsel met veel volume. Kost wat tijd en moeite, maar dan heb je ook wat. Volg daarom onderstaande tips als je de dunne lokken zat bent!

1. Was het niet te vaak

Te vaak je haar wassen zorgt ervoor dat de natuurlijke oliën die je hoofdhuid aanmaken weggespoeld worden. Hierdoor wordt je haar minder dik en kan het snel afbreken. Probeer je haar daarom maximaal twee à drie keer per week te wassen. Om een vette haarlijn te voorkomen kun je droogshampoo gebruiken.

2. Slaap met een knot of vlecht in

Dikker haar krijgen terwijl je slaapt? Dat kan! Douche de avond van te voren en doe je handdoekdroge haar vervolgens in een vlecht of hoge knot. Ga daarna op een kussen met droge handdoek liggen, en de volgende dag ben je gezegend met een flinke bos met krullen. Let er wel op dat je een invisibobble gebruikt. Daar breekt je haar namelijk niet van af. Ideaal!

3. Ease down met de haarproducten

Hoewel het misschien verleidelijk is om een flinke hoeveelheid volume mousse in je haar aan te brengen voor dikker haar: doe het niet! gedurende de dag hebben veel haarproducten juist een verzwarend effect. Gebruik daarom zo min mogelijk producten. Dat scheelt ook weer tijd!

4. Probeer zo min mogelijk te stressen

Het liefst zou je je misschien doodergeren aan je futloze kapsel, maar probeer dit juist niet te doen. Niets is zo funest voor je haargroei als een periode van stress en vermoeidheid. De haren vliegen er dan namelijk met bosjes uit. Ga daarom op tijd naar bed en wind je niet te veel op.

5. Ga voorzichtig om met je haar

De reden dat ons haar vaak uitvalt, is naast wisselende temperaturen of droge ruimtes, omdat we er teveel aanzitten. Ben jij ook schuldig aan het veelvuldig heen en weer zwiepen van je haar om het even los te gooien? Dan is de kans groot dat jij een flinke bos haar misloopt. Borstel je haar daarom niet te vaak, ga niet te vaak met je handen door je haar en gebruik niet te vaak gloeiend hete haartangen. Zo krijgt je haar de ruimte om gezond en sterk te blijven en goed te groeien.

6. Voed je haar van binnenuit met gezond eten.

Ten slotte is er ook enorm veel winst te behalen als je probeert voldoende omega 3-vetten binnen te krijgen, die goed zijn voor sterke nagels, huid en natuurlijk haar. Eet dus lekker veel vis, olijfolie, noten en peulvruchten om je haar soepel en vol te houden. En vergeet ook niet te veel water te drinken!

Berichten gemaakt 45

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven