abercrombiefitch panty

Nooit meer een ladder in je panty!

Ken je dat? Stap je net op de fiets en dan haal je je ring langs je panty. Je kunt niet meer terug naar huis maar je kan ook echt niet aankomen met een ladder in je panty. Dit is misschien wel de grootste fashion struggle ever. Je weet dat iedereen je ladder in je panty ziet, als ze er überhaupt nog niets over gezegd hebben. Het liefst doe je je panty uit, maar dit is geen optie, tenzij het mooi weer is natuurlijk. Om ervoor te zorgen dat jij nooit meer awkward met een ladder op een feestjes hoeft aan te komen, hebben wij de beste tips op een rijtje gezet.

1. In de vriezer

De vriezer is niet alleen voor raketjes en Magnums. De kou van de vriezer zorgt ervoor dat de vezels in de panty een stuk sterker worden en daardoor wordt de kans op een ladder kleiner. Hoe werkt het? Als je de panty net hebt gekocht, maak je de panty een beetje vochtig en stop je hem in een plastic zakje. Het plastic zakje laat je de hele nacht in de vriezer liggen. De volgende dag laat je de panty ontdooien en opdrogen. Je hoeft dit trucje maar een keer te doen en jouw panty kan er helemaal tegenaan!

2. The right underwear

Het is ook belangrijk om goed ondergoed onder je panty te dragen. Draag het liefst ondergoed van niet al te glad materiaal. Door glad ondergoed zakt je panty sneller af, waardoor je er dus de hele dag een gat in gaat lopen trekken. En dan zal je zien dat je hem net kapot trekt.

3. Haarspray

Zitten je haren mooi in de krul, beetje haarspray erop en je bent ready to go. Spuit dan ook even wat haarlak op je panty. Een beetje haarspray op je panty spuiten doet wonderen voor de stevigheid van het materiaal waar de panty van is gemaakt. De haarspray zorgt voor een extra laagje stevigheid en bescherming. Voorkomen is nou eenmaal beter dan genezen.

4. Sokjes

De nagels van je tenen kunnen er al snel voor zorgen dat je al een ladder in je panty hebt voordat je hem überhaupt aan hebt. Draag daarom dunne sokjes onder je panty. Heel simpel maar het werkt wel. De sokjes beschermen je teennagels die anders je panty kunnen verwoesten.

5. Blanke nagellak

Heb je dan toch een ladder in je panty? Een ladder kun je makkelijk repareren met blanke nagellak. Ga voorzichtig over de ladder heen. Begin onder en ga dan naar boven. Zo voorkom je dat de ladder steeds groter wordt. Voordat je de deur uitgaat, stop je dus nog even snel een potje nagellak in je tas. Dan loop jij straks niet met meer been dan panty op dat feestje.

Berichten gemaakt 45

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven