Deze modetrends voor mannen mag je niet missen!

Ieder jaar brengt weer nieuwe trends met zich mee. Vaak zie je ieder jaar een bepaalde trend groeien en wordt het de standaard. Ook de herenmode blijft zich ieder jaar weer ontwikkelen met ook dit jaar weer nieuwe trends. We zetten onze favorieten voor je op een rijtje.

Streetwear

Voorheen was het niet echt modieus om met je comfortabele, trainingsbroek en ietwat wijde trui de straat op te gaan. Er is inspiratie opgedaan van het joggingpak wat je eerst normaal gesproken alleen binnen droeg. Tegenwoordig zie je het steeds vaker buiten en wordt het zeker geaccepteerd. Het zit lekker, je voelt je er goed in en het ziet er ook nog eens mooi uit.

Ruimte

De skinny jeans en strakke ander kledingstukken zijn niet meer een must dit jaar. Er komt ruimte voor meer ‘ruimte’ in je kleding. We kunnen weer ademhalen. Wijdere broeken, truien en shirts gaan we steeds meer zien.

Ongecompliceerd

Simpele kleren kunnen wellicht als saai ervaren worden. Echter kun je er heel stijlvol uit komen te zien als je het goed aanpakt. Het beste is om twee verschillende tinten te gebruiken die dicht bij elkaar liggen. Door bijvoorbeeld een iets donkerdere broek dan trui te dragen val je meer op. Opvallende schoenen met een trendy kleur sluiten ook zeer goed aan op je eenvoudige outfit.

Korte broeken

Dit jaar mogen de broeken van mannen nog korter. Ze zijn natuurlijk niet zo kort als de korte broekjes van de dames, maar wel korter dan voorheen. Dunne benen staan er echter niet goed mee als wat meer gespierde benen, dus ga naar de sportschool als dat nodig is voor je!

Legerprint

Een legerbroek is wel erg gewaaid, zeker als je daarbij ook nog een jasje of trui met legerprint draagt. Een jasje met legerprint en een donkerkleurige broek staat echter wel geweldig dit jaar. Je kunt all-in gaan en stevige zwarte laarzen eronder dragen. Wil je het wat rustiger aan doen, draag dan bijvoorbeeld witte sneakers die passen bij je witte shirt onder je jasje met legerprint.

Berichten gemaakt 45

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven