abercrombie make-up

Mooi zijn zonder moeite!

Als je denkt dat mooi blijven veel moeite kost dan moet je dit artikel lezen. Alles wat je nodig hebt om goed voor de dag te komen zijn slechts een paar simpele tips. Benieuwd welke tips dit zijn? Wij hebben 5 super simpele tips die elk meisje zou moeten kennen.

Tip 1: Scheer met haarconditioner

Krijg je je huid nooit lekker zacht met een scheermes? Dan doe je het helemaal verkeerd. Gebruik geen scheerschuim voor mannen, maar investeer in een conditioner. Als je nog een flacon in de kast hebt liggen die je niet meer gebruikt, is dat nog beter (en gratis)! Ja, een conditioner zal het haar op je lichaam zachter maken, waardoor het scheren gemakkelijker wordt en je huid lekker zacht.

Tip 2: Gebruik baking soda voor parelwitte tanden

Je make-up kun je zo bijwerken, maar gele tanden is een grote afknapper. De makkelijkste manier om van gele tanden af te komen, is met een mengsel van baking soda. Je kunt eindelijk afscheid nemen van de dure tandpasta’s en in plaats daarvan een mengsel maken van:

  • 1 eetlepel baking soda (zuiveringszout)
  • 10-15 druppels etherische olie naar keuze
  • 1/2 theelepel (keltisch) zeezout

Gebruik deze pasta nu als tandpasta en je zult zeker blij zijn met het resultaat.

Tip 3: Honing voor puistjes

Je kent het wel, je hebt binnenkort een feestje, maar er zit een enorme puist op je gezicht. Het lijkt wel de normaalste gang van zaken te worden. De beste manier om met dit probleem om te gaan, is honing. Honing heeft de beste antibacteriële eigenschappen. Regelmatig op het gezicht aanbrengen helpt niet alleen bij het wegwerken van de acne, maar zorgt er ook voor dat ze nooit meer terugkomen.

Tip 4: Rijst als conditioner

Het is tijd om de haarconditioner alleen te gebruiken om te scheren. Probeer overgebleven rijstwater te gebruiken na het wassen van je haar. En laat het 5 minuten intrekken. Spoel het rijstwater uit en je zult verrast zijn over het resultaat, namelijk glanzend en sterker haar.

Tip 5: De magische vaseline

Weet je niet hoe je die natuurlijke gloed op je gezicht krijgt? Nou, het enige wat je hoeft te doen, is wat vaseline pakken en een beetje op je wangen deppen net voordat je uit je huis vertrekt. De complimentjes zullen je om de oren vliegen.Haarconditioner, baking soda, honing en vaseline zijn verkrijgbaar bij Holland & Barrett. Ben je nog niet bekend met deze winkel? Lees hier alle Holland & Barrett ervaringen.

Berichten gemaakt 46

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven