abercrombiefitch bijbaan

Zakcentje bijverdienen? Dit zijn de leukste baantjes voor de zomer

Nog even aftellen en dan staat de zomervakantie weer voor de deur. Eindelijk heb je weer tijd om lekker met je vriendinnen een terrasje te pakken, te gaan shoppen of een stranddagje te plannen. Helaas kost dit natuurlijk wel wat geld. Om deze leuke activiteiten niet te missen moet je misschien toch maar op zoek gaan naar een bijbaantje. Daarom hebben wij voor jou de allerleukste bijbaantjes op een rijtje gezet. Zo verveel jij je in ieder geval niet in de vakantie en kom je niet in de money struggles.

Festivals

Het leukste aan de zomermaanden is eigenlijk wel dat er bijna elk weekend wel een festival ergens plaatsvindt. Wist je dat er in Nederland ongeveer 800 festivals per jaar worden gehouden? Dat betekent dus dat er heel veel mensen nodig zijn op deze evenementen. Van muntverkoop, flyeren tot bardienst. Er is genoeg keuze! Heel vaak hoef je maar een dagdeel te werken en kun je daarna dus nog zelf naar het festival! Daarnaast is de sfeer op een festival heel goed waardoor je alleen maar vrolijke mensen om je heen hebt en je bent ook nog eens lekker de hele dag buiten. Heb je geen zin om elke week weer een nieuwe baan te moeten regelen bij allerlei festivals? Solliciteer dan bij een evenementenbureau. Je werk dan als een soort uitzendkracht waardoor je je geen druk hoeft te maken of je wel genoeg uren zult maken.

In de zorg

Thuiszorgorganisaties zoeken in de zomer altijd volop jongeren die eenvoudige huishoudelijke klusjes willen doen. Het is niet moeilijk, maar je moet geen last hebben van smetvrees. Je krijgt namelijk klusjes als het schoonmaken van het toilet of het verschonen van beddengoed. In ziekenhuizen zoeken ze vaak ook jongeren die voor een redelijk hoog salaris willen schoonmaken. Daarnaast krijg je op feestdagen en zondagen ook nog eens 200% uitbetaald!

Oppassen

Jij hebt misschien wel lekker zomervakantie, maar volwassenen moeten gewoon blijven werken. In de zomer is het dus een perfect moment om te gaan oppassen. Het is een rustig baantje maar je kan er goed mee verdienen. Er zijn veel websites waar je je kan aanmelden als oppas bij jou in de buurt en dan kunnen ouders je zelf benaderen. 

Horeca

In de horeca zoeken ze eigenlijk altijd wel mensen in de zomerperiode. Woon jij dichtbij het strand? Dan is het ook leuk om in een strandtentje te werken. Als het mooi weer is, is het hard werken maar de tijd gaat dan ook snel voorbij. En niet te vergeten: de fooi. Het fijne aan in een strandtent werken is dat je ook weer heerlijk buiten bezig bent, dus maak je maar niet druk dat je niet bruin wordt.

Promotiewerk

Het staat goed op je CV, het is flexibel en het verdient goed. Promotiewerk is een goede optie om in de zomer geld te verdienen. Ben je graag onder de mensen en stap je makkelijk op iemand af? Dan is het echt iets voor jou. Als je goed je best doet zijn er leuke bonussen en er is meestal altijd wel een werklocatie in de buurt van jouw omgeving. Bijvoorbeeld in de stad waar jij studeert of in het dorp waar je woont.

Berichten gemaakt 45

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven