Hoe kom ik de zomer door?

De zomervakantie is officieel begonnen en voor veel mensen is de vraag, hoe zorg ik dat ik me niet ga vervelen? Er zijn natuurlijk veel verschillende manieren waardoor je je gedurende de vakantie goed kunt vermaken, of je nou thuis blijft of op vakantie gaat, de mogelijkheden zijn oneindig. In deze blog lees je een aantal tips om de zomer goed door te komen!

Boeken

Door de dagelijkse sleur en drukte komen de meeste mensen er niet aan toe, maar de vakantie is ideaal om in een nieuw boek te duiken. Als je rust hebt en niks moet, is een boek vaak welkom. Voor de zomervakantie komen er vaak veel nieuwe boeken in de winkel, of je nou iets spannends, iets moeilijks of juist iets makkelijks wil, ga naar je lokale boekhandel en neem de tijd om een aantal vakantieboeken uit te zoeken. Het voordeel hiervan is dat je na de vakantie nog makkelijker de tijd neemt om te ontspannen, als je je boeken nog niet uit hebt, blijf dan in de vakantiesfeer door ‘s avonds voor het slapen nog wat te lezen, dit bevordert ook je slaap!

Series

Of je nou weg gaat of thuis blijft, een goede serie is altijd makkelijk om op je telefoon te hebben. Bijvoorbeeld voor tijdens een lange vlucht of autorit. Maar ook voor aan het strand, zorg dat je een aantal afleveringen download op je telefoon, zo kun je ook kijken als je geen internet hebt! Op vakantie is het vaak zonde om een hele avond film te kijken, dan is een serie ideaal, als je even geen zin hebt om iets te doen kijk je een aflevering, of een deel ervan. Je bent dan niet meteen je hele avond kwijt, maar kunt wel even ontspannen en echt niks doen.

Spelletjes

Zeker wanneer je met meerdere mensen op vakantie gaat, is het erg leuk om spelletjes mee te nemen. Zorg in ieder geval voor kaarten, hier kun je al meerdere spellen mee spelen. Andere kleine kaartspellen kun je ook goed meenemen in je koffer en zorgt vaak voor extra sfeer in de groep. Het is fijn tijdverdrijf en vaak goed voor de sfeer! Kijk wel uit welke spellen je meeneemt, zorg ervoor dat je ook iets meeneemt wat iedereen leuk vindt, om de sfeer goed te houden. Niet iedereen houdt ervan om spelletjes te doen samen, maar daar zijn de boeken en series meer dan geschikt voor!

Sporten

Of je nou op vakantie gaat of thuis blijft, sporten is heel makkelijk om te blijven doen. Op vakantie kun je makkelijk een rondje hardlopen, bodyweight oefeningen doen en je loopt vaak veel op vakantie. Blijf je thuis? Bezoek dan regelmatig je sportschool, doe dit ‘s ochtends, zo blijf je in een ritme en valt het na de vakantie niet zo enorm tegen om weer op tijd op te staan!

Berichten gemaakt 45

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven