De meest voorkomende frustraties in het pashok

Het is weer tijd om een nieuwe zomer of winter garderobe aan te schaffen, dus hup naar de stad. Winkel in winkel uit op zoek naar de leukste nieuwe trends: een flared broek die perfect past of een jurkje dat niet te kort of te lang is. Het kan een hele hoop frustraties opleveren: in deze blog worden de meestvoorkomende voor je op een rij gezet.

Lange rijen

Altijd die eindeloze rijen bij de paskamers. Zijn deze items het wel waard om minimaal een kwartier in de rij te staan? Daarom kun je het beste op rustige tijdstippen gaan, maar doe dat maar een als je naar school gaat of fulltime werkt.

De belichting

Het licht in pashokjes is misschien wel de grootste frustratie die er bestaat. Je gaat met een heel goed gevoel naar de stad, maar na twee pashokjes is dat helemaal verdwenen. Door het felle licht zie je alles, echt alles! Gelukkig hebben we hier allemaal last van.

Vieze hokjes

Je kent het wel: een pashokje binnenlopen waar al weken niet meer gepoetst is. Bah! Het stof vliegt je om de oren en hier moet jij ook nog eens je schoenen uit doen. Niet prettig, maar in veel winkels is dit helaas wel een veelvoorkomend probleem. 

Geen spiegel

Oh ja, die pashokjes zonder spiegel. Geen idee hoe die broek staat, maar je moet het hokje verplicht verlaten om dit te weten te komen. Vervolgens staren een aantal wachtende mannen en een blije verkoopster je aan. Staat je goed! 

Gordijnen  

Het lijkt erop alsof gordijnen van een pashokje nooit helemaal sluiten. Er blijft altijd wel stukje open, waardoor je het gevoel hebt of iedereen je ziet staan. Soms heb je ook hokjes met lage deuren waar je nog een halve meter bovenuit steekt… Hoe bedenkt een winkel zo iets?

Temperatuur

Dan hebben we het nog niet eens over de temperatuur gehad. Binnen enkele minuten sta je te zweten als je jezelf in een broek moet hijsen in zo’n klein hokje. Het gaat er daardoor ook niet echt lekkerder ruiken bij de paskamers…

Maximaal aantal kledingstukken

Eindelijk heb je heel veel leuke dingen gevonden die je allemaal wil passen. Eenmaal bij de paskamers aangekomen, zegt de verkoopster: je mag maximaal 5 dingen meenemen in het pashok. Hoe vervelend is dat en wat heeft het voor zin?


Berichten gemaakt 46

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven