Laarzen in de zomer? Dit is hoe je ze combineert

Wie Instagram goed in de gaten houdt heeft ze vast al wel voorbij zien komen. De city western laarzen in verschillende zomerse kleuren zoals wit en beige. Je vraagt je misschien af hoe je deze nu het beste kan combineren. Lucky you! Dat kan op heel veel verschillende manieren.

Bohemian vibes

Deze laarzen hebben een beetje een boho vibe over zich heen, daarom kun je ze dus zo goed combineren met deze soort kleding. Denk dan aan een kort broderie jurkje met ruffles of juist een langere boho jurk. Het mooiste is als je je outfit rustig houdt omdat deze laarzen van zichzelf al erg opvallen: wit, zwart, blauw. Dat zijn de kleuren die je in je garderobe moet hebben! 

Lengte van de laars

Het leuke aan deze laarzen is juist dat je ze als enkellaars kan kopen maar ook als een laars die tot net over je knie valt. Wil jij je laarzen perfect combineren? Kies dan altijd voor blote benen! Juist hiermee geef je je outfit die bohemian, western vibe. Ga zelf even na welke lengte qua laars mooi staat bij jouw benen. Je hoeft er echt niet vanuit te gaan dat wanneer je klein bent je ook kortere laarzen zou moeten dragen. Het kan juist zo zijn dat jij met een kleine lengte wél lange benen hebt en een langere laars heel gaaf staat. 

Kies de juiste tint 

Bij het kopen van city western laarzen moet je kijken naar de juiste tint bij jouw huidskleur? Ben je heel licht, ga dan niet voor zwarte laarzen omdat dit best ‘hard’ kan staan. Kies dan juist voor een lichtere tint zoals beige of cognac. Gegarandeerd dat je veel vrolijker wordt van je look met deze kleurtjes. Heb jij een wat donkere huidskleur? Kies dan voor een contrast kleur zoals wit of zwart. Reken er maar op dat jij hiermee de show steelt!

Berichten gemaakt 45

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven