Ga je voor goud of zilver deze kerst?

Misschien draag je al wel heel lang dezelfde kleur sieraden. Maar, ben je je er wel bewust van dat de juiste kleur sieraad je er een stuk frisser uit laat zien? In deze blog vind je tips om de juiste kleur uit te kunnen kiezen, zo weet je precies of je voor goud of zilver moet gaan deze kerst. 

Kijk naar je polsen

Om de keuze te maken voor goud of zilver zijn er verschillende trucjes. Eén van die trucjes is om te kijken naar de kleur van je aderen. Zijn je aderen blauw? Dan ben je een koel type en kun je de kleur zilver heel goed hebben. Zijn je aderen meer een groen/gelige kleur? Kies dan juist voor een gouden sieraad. Zit je er tussenin of hou je niet van goud of zilver? Dan kun je ook kiezen voor rosé goud natuurlijk. 

Bekijk je haren en huidskleur

Wanneer je een avondje gaat stappen maak je je waarschijnlijk mooi op en heb je je haren netjes gestyled. Kijk op dat moment eens in de spiegel naar je huidskleur en haar. Zijn je haren meer een warmere kleur zoals kastanjebruin, rood of geel blond. Dan ben jij waarschijnlijk een warm type. Wanneer je haren een grijze kleur hebben, heel lichtblond zijn of een beetje beigebruin dan ben je een koel type en staat zilver het leukst. Je kan ook naar je huidskleur kijken, heb je roze wangen? Dan ben je waarschijnlijk een koel type, heb je een beetje een gelige huid? Dan ben je een warm type.  

Kleding 

Draag je wel eens kleuren waarvan je denkt: wow hiermee zie ik er fris uit? Dat komt dan misschien wel omdat je de juiste kleur voor je huidskleur te pakken hebt. Kijk eens in je kledingkast en bedenk je welke kleur je leuk staat. Zo kom je er achter of goud of zilver jou het mooist staat!

Berichten gemaakt 46

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven