Afvallen en shoppen - Abercrombie

Afvallen en nieuwe kleding kopen

Afvallen heeft voor en nadelen, vooral als je erg veel afvalt. Je kunt last hebben van los vel en je zal een hele nieuwe garderobe moeten aanschaffen. Aan de ene kant is het natuurlijk super leuk om nieuwe kleding te shoppen, maar aan de andere kant kost het ook erg veel geld. Wil je tips om af te vallen en weer nieuwe kleding te shoppen, lees dan snel verder want ik ga je er alles over vertellen in deze blog.

Gewicht verliezen met koolhydraatarm dieet

Tegenwoordig is het koolhydraatarm dieet erg populair. Veel vrouwen én mannen verliezen tot wel 2 kilo per week. Super handig om weer summer ready te worden en op tijd weer in je prachtige bikini te passen. Helaas heeft afvallen ook een keerzijde, je kunt namelijk last krijgen van los vel, daarom is het belangrijk dat je niet te snel afvalt. Het voordeel wanneer je afvalt is natuurlijk dat je je niet meer druk hoeft te maken of iets je wel staat of dat je het wel past. Dat is toch wel lastig als je in een kleding hokje staat en je krijgt het gewoon niet aan, dan kun je wel even goed balen. Ga daarom nu aan de slag met het koolhydraatarm dieet, zodat je nog genoeg tijd hebt voordat de zomer aanbreekt!

Wat is het koolhydraatarm dieet

Dit dieet richt zich op het minderen van snelle koolhydraten. Je eet dus geen wit brood, witte rijst, pasta, suiker en suikerhoudende producten meer. Daarvoor in de plaats eet je meer groente, meer gezonde vetten en meer eiwitten. Daardoor heb je weinig tot geen spierverlies en ga je vet verbranden. Dat is dé reden dan het dieet zo populair is de laatste jaren, het werkt écht.

Andere kledingstijl

Wanneer je gewicht verliest kun je ineens ander soort kleding gaan dragen dan dat je gewend bent. Voorheen kon je misschien niet bij alle winkels shoppen, want niet overal hebben ze de juiste maten. Iets kopen omdat het goed zit en mooi staat is natuurlijk erg fijn. Het is niet leuk als je het steeds naar beneden moet trekken of het steeds te strak zit. Als je overgewicht hebt koop je vaak kleding omdat het past en niet omdat je het zo mooi vindt. Als je afvalt kun je kleding gaan kopen die je leuk vindt en daardoor kun je steeds meer kledingstijlen en winkels ontdekken. Kijk eens voor wat leuke inspiratie op Girlstyle.nl.

Wat te doen met kleding die te groot is na afvallen?

Kleding die na het afvallen niet meer past en te groot zijn geworden kun je verkopen. Het is misschien leuk om enkele kledingstukken te bewaren om te zien van hoever je gekomen bent, maar het grootste deel kun je proberen te verkopen. Je kunt er ook voor kiezen om het naar een tweedehands kleding winkel of kringloop langs te brengen, soms krijg je er zelfs nog wat voor! De beste manier om kleding te verkopen is online, dan krijg je er waarschijnlijk meer voor dan wanneer je naar een tweedehands winkel gaat.

Nieuwe kleding kopen

Super leuk om nieuwe kleding te kopen, waarschijnlijk weet je nog niet goed welke maat je nu kunt dragen en wat je mooi staat. Ga daarom niet online shoppen, maar ga echt naar fysieke winkels. Dan kun je meteen kijken of het goed staat en fijn zit. Een tip om niet te doen is kleding kopen die nog niet helemaal past. Koop dus alleen kleding die op dat moment goed past. Prop jezelf niet in te kleine kleding, dat gaat niet werken en dat zit natuurlijk ook helemaal niet fijn. Wanneer je te kleine kleding koopt kan dit averechts werken. Je kunt er daardoor dikker uitzien dan dat je daadwerkelijk bent. Niet doen dus!

Berichten gemaakt 45

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven