Abercrombiefitch-Voorkomen-Kater

Gezonde drankjes voor op het terras

De lente is al begonnen en als het even kan, schieten we op het terras. Draag een zonnebril op je neus en neem een ​​drankje. Zelfs als we ons af en toe laten verwennen, willen we een gezonde levensstijl niet opgeven! Daarom hebben we de gezonde drankjes die je op het terras kunt bestellen op een rijtje gezet.

Red Lemon Spa

De roodgloeiende bron met citroen is erg lekker, en is de ideale drank als het warm is. Dankzij de werking van schijfjes citroen heeft het een dorstlessend effect (en dus niet zo saai!).

Verse muntthee

Dit is misschien niet het geval op de heetste dag van het jaar. Tot die tijd bestel je verse muntthee (met een beetje honing) op het terras.

Groentensap

Sap is natuurlijk gezond, maar je kunt niet teveel drinken, want er zit (naast vitamines) ook veel sap in. Kies daarom voor heerlijke groentesappen, zoals wortelsap, tomatensap, etc. Er kunnen talloze combinaties zijn, dus er zal wat lekkers zijn! (Het zal je verbazen dat het zo lekker is).

Alcohol

Bij het gebruik van de term “terras” denken velen van ons meteen aan een alcoholisch tussendoortje. Gelukkig zijn er gezonde alcoholische dranken.

Wodka

Wodka wordt een onschatbare schat genoemd. Een glas wodka bevat ongeveer 60 calorieën. Wodka is natuurlijk het lekkerst als het wordt gemengd, wat erg goed is met spa-rood. Hou je van zoet? Kies dan voor de light variant van je favoriete frisdrank.

Rode wijn

Als je op een hete zomeravond met vrienden aan het drinken bent, dan is rode wijn qua alcohol een verstandige keuze. Rode wijn kan hart- en vaatziekten voorkomen en het immuunsysteem ten goede komen. Een glas wijn bevat ook minder calorieën dan een gewone cocktail.

Nu je het weet, kun je eindelijk op het terras zitten en ongestoord genieten!

Berichten gemaakt 45

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven